Wat mag je verwachten van de workshops?

Je leert, op een rustige, verantwoorde manier je grenzen kennen. En bovendien: dat je eigenlijk veel meer doorzettingsvermogen hebt dan je dacht… Dat garanderen we! Boksen is, zo blijkt uit medisch onderzoek, erg goed voor het bevorderen van je coördinatie en lenigheid.
En omdat je door het intensief bewegen meer calorieën verbruikt, verlies je ook gewicht – als je tenminste niet extra eet natuurlijk. Onze gediplomeerde en ervaren trainers helpen je graag met adviezen over voeding en afvallen.
Je kunt je tijdens de training lekker afreageren! Niet op een tegenstander dan, maar wel op een bokszak of stootkussen – en die slaan niet terug…
De internationaal bekende topbokser Orhan Delibas heeft een heel eigen filosofie ontwikkeld over deze fascinerende sport. U kunt daar, met uw bedrijf, organisatie of vrienden, nu op een heel leuke manier kennis mee maken. Succes verzekerd…
Ten slotte: de Engelsen noemden het boksen niet voor niets “the noble art of self defense”. Het is een uitstekende manier om jezelf goed te leren verdedigen en daarnaast, om kalm te blijven in situaties die je normaal gesproken als bedreigend ervaart. Bovendien, ook aantoonbaar: je zelfvertrouwen neemt toe naarmate je de technieken beter beheerst en je conditie beter wordt.

Wat is het doel van de workshops?

Het doel wordt bepaald in overleg met de opdrachtgever. Dat kan op veel manieren. Gewoon eenmalig plezier hebben of leren fysiek met elkaar om te gaan, maar ook: samenwerken en op elkaar vertrouwen. Of inderdaad jezelf leren verdedigen, als vrouw of man. Fitter worden, zelfbewuster, noem maar op. Samen met u bepalen we waar het accent ligt, maar daarnaast worden de andere doelen vrijwel altijd – zonder dat de deelnemers het zich echt realiseren – ook bereikt.

Bedrijven en instellingen

Van ‘uitjes’ tot regelmatige of periodieke training

Met de collega’s de handschoenen aantrekken en je lekker inspannen, onder het toeziend oog van echte kampioenen. Eenmalig, als bedrijfsuitje, op regelmatige basis, alles is mogelijk. In overleg maken we een programma op maat, waarin het accent sterk kan variëren. Door het accent bijvoorbeeld te leggen op:
  • Samenwerken
  • Conditie
  • Speels omgaan met fysieke nabijheid
  • Zelfverdediging
  • Lenigheid en kracht
  • Het boksen zelf
  • Training zonder fysiek contact
In een workshop/training kunnen alle bovenstaande zaken aan de orde komen. Graag kijken we samen met de opdrachtgever naar alle mogelijkheden. Speciale workshops: gebruik van boks technieken in karate, kick- en thaiboksen en MMA. Aangepaste training met veel uitleg en zelf uitproberen. Een unieke mogelijkheid voor zowel recreatieve als wedstrijdgroepen. Informeer eens naar de mogelijkheden. Speciale workshops: gebruik van boks technieken in karate, kick- en thaiboksen en MMA.